Logo Green Heritage Fund Suriname


NAVIGATION


CHARLIZE KINDERBOEKJE


English

 


Charlize gaat naar het bosHet boek bevat 12 plaatjes en geen tekst en vertelt het verhaal van een klein meisje dat met haar ouders naar het bos gaat. In het bos, terwijl haar ouders een middagdutje doen, beleeft zij een avontuur met een slingeraap.

De CD bevat een website over luiaards waarop het verhaal van Loesje wordt verteld. De website is interactief en bevat foto's, video en informatie over luiaards.

Daarnaast zijn er twee audiobestanden die het verhaal bevatten in het Nederlands en het Engels zoals bedacht op basis van de plaatjes door de bekende Surinaamse actrice Helen Kamperveen.

Ook zal er een een knuffeldierversie van Loesje worden aangeboden. Mensen zullen aangespoord worden om te zorgen voor de knuffel in plaats van een dier uit het wild in huis te nemen. Dit wordt bewust zo gebracht en zal ook worden gebruikt voor het bevorderen van het werk van de Stichting Dierenbescherming Suriname. EEN WILD DIER HOORT THUIS IN HET WILD! Een percentage van de opbrengst gaat naar de Stichting Dierenbescherming Suriname om ze te helpen bij de financiering van hun activiteiten.

Lees meer...
 


 


 


Stichting Green Heritage Fund Suriname        Hofstraat 104 b        info@greenfund.sr.org